Descriere

Cod produs:CFT-GTX4
Frecventa: 433.92 MHz
Nr. canale: 4
Greutate (g): 18Telecomanda CFT-GTX4 este o telecomandă fără fir utilizată pentru a controla automatizările de la ușile de garaj, porți si bariere. Această telecomandă utilizează tehnologia de emisie radio și este echipată cu un microprocesor pentru a asigura o funcționare fiabilă și sigură. Telecomanda CFT-GTX4 poate fi programată pentru a controla până la patru automatizări diferite, prin intermediul unor butoane numerotate de la 1 la 4. Este prevăzută cu o baterie tip CR2032 și poate fi atașată cu ușurință la un breloc sau cheie. De asemenea, această telecomandă are o formă ergonomică și o dimensiune compactă, ceea ce o face ușor de utilizat și de transportat.

Telecomanda CFT-GTX4 are un design modern și elegant, cu un finisaj negru lucios și butoane argintii. Frecvența de emisie radio este de 433,92 MHz, ceea ce o face compatibilă cu majoritatea sistemelor de automatizare. Această telecomandă este proiectată pentru a oferi o gamă largă de funcții, inclusiv posibilitatea de a programa diferite scenarii pentru automatizările controlate. De exemplu, se poate programa ca apăsarea butonului 1 să deschidă ușa de garaj, în timp ce apăsarea butonului 2 să declanșeze deschiderea porții.

Telecomanda  CFT-GTX4 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își controleze automatizările cu ușurință și flexibilitate.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.