GARANTIA PRODUSELOR cumparate de pe site-ul bft.com.ro

Garanția produselor achiziționate pe site-ul bft.com.ro este de 24 de luni de la data emiterii facturii fiscale.

 Exercitarea garantiei se va face strict in baza facturii fiscale emise de catre NICE CFT SRL.

Toate produsele de pe site sunt verificate si omologate in ambalaje originale.

Nu sunt permise restituiri de produs fara acordul scris prealabil al Nice. Cu exceptia cazului in care se convine altfel, toate cheluielile pentru returnarea produselor care se presupune a fi defecte vor fi suportate de catre client, exceptand cazul in care Nice recunoaste prezenta unui defect pentru care va trimite produsul reparat sau inlocuit pe cheltuiala proprie. Toate produsele inlocuite vor ramane in orice caz proprietatea companiei Nice.

La aparitia unei defectiuni se va inceta utilizarea produsului. Nu interveniti pentru remediere!

Cumparatorul pierde dreptul la garantie in urmatoarele cazuri:

·       Deterioararea este provocata prin lovire.

 

SC NICE CFT SRL se obliga:

·       Sa remedieze defectiunea aparuta in termen de 30 zile lucratoare de la data instintarii in scris facuta de client.

·       Sa repare piesa defecta, sa schimbe piesa defecta daca aceasta nu mai poate fi reparata sau sa inlocuiasca intreg produsul daca piesa defecta nu poate fi reparata sau schimbata.

 

Recomandări pentru trimiterea produselor în garanție:

Adresa pentru trimterea produselor la garantie este: Str, Orzari, Nr 19, Sector 2 Bucuresti, iar coletul cu produsul defect sa conțină nume, prenume sau firma pe care a fost achizitionat produsul, nr. de telefon si o hartie in care este specificat defectul reclamat.