Descriere

Cod produs: CFT-FLO2RE
Frecventa: 433.92 MHz
Raza de actionare (m): 150-200 cu antena acordata in spatiul liber
Nr. canale: 2
Dimeniune (mm): 45x56x11
Greutate (g): 18Telecomanda CFT-FLO2RE este o telecomandă pentru controlul sistemelor de automatizare a porților batante, culisante, bariere auto. Această telecomandă este o variantă îmbunătățită a modelului FLO2R, oferind mai multe opțiuni de programare.

Telecomanda CFT-FLO2RE are două butoane mari și plate, care sunt ușor de apăsat. Acestea permit utilizatorului să controleze ușile de garaj sau porțile de acces în mod eficient și fără probleme.

Această telecomandă funcționează prin transmiterea unor semnale radio către receptorul instalat pe sistemul de automatizare. Distanța maximă de acțiune a telecomenzii este de aproximativ 200 de metri în câmp deschis, însă poate varia în funcție de obstacolele din cale și de alte condiții.

Telecomanda CFT-FLO2RE are o funcție de programare simplă și intuitivă, care permite utilizatorilor să înregistreze până la douăzeci de dispozitive de automatizare diferite. Această telecomandă beneficiază, de asemenea, de o protecție specială împotriva clonării, ceea ce înseamnă că semnalul emis este unic și nu poate fi copiat de alte dispozitive.

Telecomanda CFT-FLO2RE este alimentată de o baterie tip CR2032, care poate fi înlocuită cu ușurință atunci când este descărcată. Această telecomandă este disponibilă în diferite culori, pentru a se potrivi cu designul și stilul de amenajare al casei sau al biroului.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.