Descriere

Cod produs: CFT-FLO2R-S
Frecventa: 433.92 MHz
Raza de actionare (m): 150-200 cu antena acordata in spatiul liber
Nr. canale: 2
Dimeniune (mm): 72x40x15
Greutate (g): 18Telecomanda Nice Flo2r-S este o telecomanda folosita pentru controlul usilor de garaj, a portilor de acces si a altor dispozitive automate. Aceasta telecomanda are doua butoane, care permit controlul a doua dispozitive separate.

Telecomanda are o dimensiune compacta si este usor de utilizat, permitand controlul dispozitivelor automate la distanta. In plus, aceasta telecomanda este dotata cu un sistem de securitate, care previne accesul neautorizat la dispozitivele automate.

Telecomanda Nice Flo2r-S este compatibila cu o gama larga de dispozitive automate si poate fi programata pentru a controla mai multe dispozitive in acelasi timp. Aceasta este o alegere populara pentru proprietarii de case si pentru proprietarii de afaceri care doresc sa automatizeze accesul la proprietatea lor.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.