Descriere

COD PRODUS: BFT-RADIUS 24V R1

Lampă de semnalizare tip girofar BFT-RADIUS 24V,

Caracteristicile comune ale unui girofar pot include:


  1. Sursa de lumină: De obicei, aceste lampi folosesc LED-uri sau becuri cu halogen pentru a produce o lumină intensă și vizibilă pe distanțe mari.

  2. Culori variate: În funcție de scopul lor, girofarele pot avea culori diferite, cum ar fi roșu, albastru sau galben. Culoarea poate indica natura urgenței sau a avertizării.

  3. Operare cu tensiune specifică: În cazul BFT-RADIUS 24V, menționarea a 24V indică faptul că lampa funcționează la o tensiune de 24 de volți. Acest lucru poate fi important în aplicațiile care utilizează un sistem electric de 24V.

  4. Caracteristici de montare: Girofarele pot avea caracteristici specifice de montare pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de vehicule sau aplicații.

  5. Clasificare IP: În funcție de destinație, girofarele pot fi construite pentru a fi rezistente la apă și praf, iar această rezistență este adesea indicată printr-o clasificare IP (Indice de Protecție).


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.