Descriere

Fotocelulele BFT-COMPACTA A20-180 sunt utilizate pentru a detecta obiecte sau persoane în zona de trecere a unei porți automate sau a unui sistem de control al accesului.

Fotocelulele BFT sunt, așa cum sugerează și numele, dispozitive compacte și eficiente, proiectate pentru a asigura o detecție fiabilă a obiectelor sau persoanelor în calea unei porți automate. Aceste fotocelule funcționează pe baza principiului emițător-receptor, unde o unitate emite un fascicul de lumină și o alta unitate receptoră detectează acest fascicul. Atunci când acest fascicul este întrerupt de un obiect sau o persoană, sistemul poate activa oprirea sau inversarea mișcării porții automate în scopul evitării accidentelor.


De obicei, fotocelulele compacte BFT sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și ajustat, oferind totodată o performanță de încredere în prevenirea coliziunilor sau accidentelor în timpul operațiunilor automate ale porții. Aceste dispozitive contribuie la creșterea nivelului de securitate și confort în utilizarea sistemelor automate de acces.


COD PRODUS: BFT-COMPACTA A20-180


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.