Descriere


Telecomanda CFT-TO.GO2VA este o telecomandă cu emisie radio, utilizată pentru controlul automatizărilor pentru porți sau bariere. Este o telecomandă compactă, ușor de utilizat și cu un design ergonomic. Are două butoane, care pot fi programate pentru a controla două automatizări diferite sau pentru a activa/dezactiva anumite funcții ale automatizării.

Telecomanda CFT-TO.GO2VA are o frecvență de 433,92 MHz și o distanță de acțiune de până la 50 de metri în medii deschise. De asemenea, este alimentată de o baterie de 12V tip "23A", care este ușor de înlocuit. Această telecomandă este compatibilă cu majoritatea automatizărilor pentru porți și bariere de la Beninca, dar poate fi utilizată și cu alte mărci de automatizări compatibile cu frecvența sa de emisie radio.

Una dintre caracteristicile telecomenzii CFT-TO.GO2VA este posibilitatea de a programa butoanele în mod individual, ceea ce înseamnă că aceasta poate fi configurată pentru a controla două automatizări diferite în funcție de nevoile utilizatorului. De asemenea, această telecomandă poate fi programată și în modul de securitate, care necesită introducerea unui cod PIN pentru a permite utilizarea telecomenzii.

Această telecomandă are o carcasă durabilă și rezistentă la uzură, precum și butoane mari și ușor de apăsat, ceea ce face utilizarea sa confortabilă și intuitivă. De asemenea, aceasta este dotată cu un LED care indică starea bateriei și confirmă primirea comenzilor, pentru o mai mare siguranță și confort în utilizare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.