Descriere

Cod produs: CFT-MITTO2
Frecventa: 433.92 MHz
Codificare: rolling code
Nr. canale: 2
Dimeniune (mm): 60x40x15
Greutate (g): 22


Telecomanda CFT-MITTO2 este o telecomandă cu emisie radio, folosită în principal pentru controlul automatizărilor pentru porți sau bariere. Este o telecomandă compactă, ușor de utilizat și cu un design ergonomic. Are două butoane, care pot fi programate pentru a controla două automatizări diferite sau pentru a activa/dectiva anumite funcții ale automatizării.

Telecomanda CFT-MITTO2 are o frecvență de 433,92 MHz și o distanță de acțiune de până la 50 de metri în medii deschise. De asemenea, este alimentată de o baterie de 12V tip "23A", care este ușor de înlocuit. Această telecomandă este compatibilă cu majoritatea automatizărilor pentru porți și bariere de la BFT, dar poate fi utilizată și cu alte mărci de automatizări compatibile cu frecvența sa de emisie radio.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.