Descriere

Cod produs: CFT-ECOSTAR RSC2
Frecventa: 433 MHz
Culoare: NEGRU
Nr. canale: 2
Greutate (g): 20

Dimensiune (mm): 38 × 95 × 16


Această telecomandă folosește tehnologia de emisie radio și este echipată cu un microprocesor pentru a asigura o funcționare fiabilă și sigură.

Telecomanda CFT-RSC2 este prevăzută cu două butoane și poate fi programată pentru a controla până la două automatizări diferite. Aceasta are o frecvență de emisie radio de 433 MHz, ceea ce o face compatibilă cu majoritatea sistemelor de automatizare Hormann. Telecomanda poate fi atașată cu ușurință la un breloc sau cheie, pentru a fi transportată cu ușurință.


Telecomanda CFT-RSC2 are o construcție robustă și durabilă, fiind rezistentă la uzură și deteriorare. Aceasta este prevăzută cu o baterie de lungă durată și este proiectată să funcționeze chiar și în condiții meteorologice extreme. De asemenea, aceasta este ușor de utilizat, oferind un design ergonomic și butoane cu feedback tactil.


Această telecomandă oferă o gamă largă de funcții, precum programarea scenariilor de automatizare, controlul luminilor de pe sistemul de automatizare și altele. Telecomanda CFT-RSC2 este o alegere populară pentru cei care doresc să-și controleze automatizările cu ușurință și fiabilitate, fiind o telecomandă de înaltă calitate de la un producător de încredere.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.