Descriere

COD PRODUS: BFT-RADIUS 230V R1


Lampa BFT RADIUS 230V este un dispozitiv de semnalizare utilizata în sistemele de automatizare și acces controlat, precum porți automate, bariere sau alte tipuri de echipamente.


Iată o descriere generală a lampelor BFT RADIUS 230V:


  1. Avertisment vizual: Lampa BFT RADIUS 230V emite un semnal vizual puternic, de obicei, în culoare roșie, galbenă sau verde, pentru a atrage atenția utilizatorilor sau a celor care se apropie de zona de acces controlat. Acesta poate semnala că porțile sunt în mișcare, că accesul este restricționat sau că sistemul este în funcționare.

  2. Durabilitate și rezistență: Aceste lampa  este construita din materiale rezistente, proiectate pentru a face față condițiilor ambientale variate și pentru a rezista la intemperii și fluctuații de temperatură.

  3. Montare simplă: Lampile BFT RADIUS 230V pot fi ușor montate pe diferite tipuri de structuri, cum ar fi porți, bariere, stâlpi sau ziduri.

  4. Utilizare versatilă: Aceste lampi de semnalizare pot fi folosite în diverse aplicații, cum ar fi în sistemele de automatizare pentru porți batante sau glisante, bariere pentru parcări, sau în zone de control acces.

    Alimentare 230V: Lampa funcționează la tensiunea standard de 230V, ceea ce le face compatibile cu majoritatea rețelelor de alimentare din clădiri sau spații comerciale.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.