Descriere

Bariera automată BFT-GIOTTO BT ULTRA A36/XL este un sistem de control al accesului proiectat pentru a gestiona fluxul de vehicule într-un mod eficient și sigur, fiind potrivită pentru locații cu intrări și ieșiri mai late. Iată o descriere detaliată a acestei bariere:

Caracteristici Principale:

 • Lungimea Barierei: Acest model specific (XL) are o lungime de 6 metri (în mod standard), ceea ce înseamnă că poate acoperi o lățime de deschidere de până la 6 metri. Cu toate acestea, pot fi disponibile și versiuni cu lungimi mai mari pentru a satisface cerințele specifice ale utilizatorilor.

 • Alimentare: Bariera este alimentată electric la o tensiune specifică, asigurând o funcționare stabilă și eficientă pe termen lung. Sistemul poate funcționa la diferite tensiuni, în funcție de cerințele locale.

 • Viteză de Deschidere/Închidere: GIOTTO BT ULTRA A36/XL este proiectată pentru a se deschide și închide rapid, facilitând astfel fluxul de trafic și reducând timpii de așteptare pentru vehicule.

 • Utilizare și Aplicații: Este potrivită pentru diverse medii, inclusiv parcări publice și private, centre comerciale, locații industriale și comerciale, precum și alte zone cu trafic intens.

 • Control și Securitate: Bariera poate fi controlată folosind telecomenzi, butoane de comandă sau alte sisteme de control de la distanță. De asemenea, poate fi integrată cu sisteme de securitate, precum cititoare de carduri sau sisteme de recunoaștere a numărului de înmatriculare pentru un control mai precis al accesului.

 • Durabilitate și Fiabilitate: Produsele BFT sunt cunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor. Construcția robustă și materialele de înaltă calitate asigură o funcționare fiabilă pe termen lung în diverse condiții meteorologice.

Avantaje:

 • Eficiență Operativă: Deschiderea și închiderea rapidă a barierei ajută la menținerea unui flux de trafic eficient și la reducerea timelor de așteptare pentru vehicule.

 • Securitate și Control: Sistemele de control și securitate integrate permit administratorilor să gestioneze și să monitorizeze accesul în mod precis.

 • Durabilitate: Construcția robustă și materialele de calitate conferă barierei o durată lungă de viață și rezistență în fața uzurii.

 • Versatilitate: Poate fi adaptată pentru a se integra cu diverse sisteme de control al accesului, adaptându-se astfel la nevoile specifice ale utilizatorilor.


  COD PRODUS: BFT-GIOTTO BT ULTRA 36/XL KIT BAZAKit Bariera  BFT GIOTTO 36/XL BT KIT BAZA contine:

 • 1 x Corp bariera electromecanica GIOTTO BT A ULTRA36/XL
 • 1 x Unitate de control integrata cu afisaj MERAK ULTRA
 • 1 x Brat de aluminiu rotunjit cu un design nou 6 m  6 MT ROUND BOOM
 • 1 x Sistem prindere brat BFT-CONECTION

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.